Αναζήτηση

Το TikTok διπλασίασε τα streams του "Dreams" των Fleetwood MacΌπως όλα δείχνουν, η τεράστια επιρροή του TikTok στη μουσική βιομηχανία δεν περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην pop μουσική, αλλά περνά και στα χωράφια της ροκ, αφού το "Dreams" των Fleetwood Mac τριπλασίασε τις πωλήσεις του και διπλασίασε τα streams του, ύστερα από viral βίντεο στη γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό είναι το 2020, μη ρωτάς περισσότερα!

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε viral συγκεκριμένο βίντεο με έναν τύπο να χρησιμοποιεί ως μουσικό background το αριστούργημα των Fleetwood, συνδυάζοντας τη μαγεία της μπάντας με τη γλυκιά μελαγχολία.

Μέσα σε τρεις ημέρες, το "Dreams" συγκέντρωσε 2.9 εκατομμύρια streams στην Αμερική και 3.000 digital download sales, σημειώνοντας άνοδο 88.7% και 374% αντίστοιχα, ενώ το τραγούδι ανέβηκε ψηλά και στο US Daily Chart του Spotify, φτάνοντας στη θέση Νο.24!

Φαίνεται πάντως πως γενικά οι Fleetwood κερδίζουν πολύ από τα social media (όχι ότι το έχουν ανάγκη), αφού αντίστοιχο spike είχε σημειωθεί και το 2018, επίσης από viral meme (τότε στο twitter) που είχε οδηγήσει σε περισσότερα streams και ανεβασμένες πωλήσεις.


πηγή : Rock fm

0 προβολές

Follow us on:

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 by The Toxic Void